
معاون وزیر نفت در امور گاز:
مبحث مسئولیت اجتماعی در صنعت نفت به طور منسجم و قاعدهمند در حال انجام است
شاید در چند سال گذشته که موضوع مسئولیت اجتماعی در شورای مدیران مطرح شد، هیچکس تصور نمیکرد به این سرعت بتوان میوههای رسیده آن را، اکنون و از طریق نظامنامه ابلاغی برداشت کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در مراسم اختتامیه پنجمین همایش مسئولیت اجتماعی در صنعت نفت، با بیان این مطلب، اظهار داشت: درطول دو روز همایش، گزارشهای مطرحشده، نشان داد که نظامنامه ابلاغی از طرف وزیر نفت به شرکتها، دستمایه ریلگذاری خوبی در بحث مسئولیت اجتماعی صنعت نفت بوده و باعث شده تا جنس کارهای انجام شده در این حوزه، از جنس کارهای منسجم و قاعدهمندی شود که تماماً در مسیر بندهای نظام نامه فعالیت کرده و انسجام خوبی در نوع اقدامات را به نمایش بگذارند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات بسیار مهم شرکتها در این زمینه، عمدتاً شناسایی ذینفعان و نیازهای آنها بوده که اولویت اصلی مسئولیت اجتماعی صنعت نفت در مناطقی است که پروژه در آن اجرا میشود.
تربتی با بیان این که شرکتها توجه ویژهای به آموزش در سطوح مختلف داشتند، اظهار کرد: در جوامع محلی و در اکثر شرکتها، بحث محیط زیست در اقدامات آنها بسیار پررنگ و موضوعات محیط زیست به خوبی دنبال شده بودند؛ این مهم بهویژه خود را در اتفاقاتی مانند سیل و کرونا که در این دو سال اخیر رخ داده و شرکتها آن را محور اصلی میدانستند، به خوبی نشان داد.
وی ادامه داد: در این زمینه، شرکتها خیلی جدی مسایل را دنبال کرده و در برخی مواقع، به موضوع معیشتی نیز تا حدود بسیاری پرداخته بودند.
رییس پنجمین همایش مسئولیت اجتماعی در صنعت نفت افزود: در بخش گزارشها هم اتفاقات خوبی افتاده، یعنی به طور کلی هم رشد کمی داشتیم و هم از لحاظ کیفی، نوع گزارشدهی بهقدری خوب مشخص شده بود که نشان میدهد عملا ًنحوه بیان در بحث مسئولیت اجتماعی عوض و قاعدهمند شده است.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: در موضوع خواستهها هم، توجه ویژه به دختران و زنان در جوامع محلی که در بحث نظامنامه مطرح شده بود، همچنان به عنوان نیاز مطرح میشود، نکتهای که نشان میدهد در جوامع محلی، بانوان نباید فراموش شوند.
تربتی در پایان، با بیان این که در بحث شفاف شدن نحوه بودجهبندی، به این نتیجه رسیدیم که شرکتهای پتروشیمی بهواسطه پروتکلهای کمتری که در بودجهبندیها دارند، راحتتر میتوانند کارها را انجام دهند، تصریح کرد: در این زمینه نیز اکنون با تخصیص ۴ درصد از هزینهکرد پروژه به برنامههای مسئولیت اجتماعی، کارها منسجمتر و با نظم و دقت بیشتری انجام خواهد شد.
- تاریخ درج خبر :
- 1399/11/01 - ١٠:١٤
- تاریخ بروز رسانی خبر :
- تعداد بازدید خبر :
- 38